Site icon La Valira

La vaga de Ryanair cancel·la vols amb origen o destí a Espanya

La vaga de tripulants de cabina de Ryanair està obligant a la cancel·lació de vols que la companyia aèria tenia previstos tant amb origen com en destí a Espanya. El sindicat Unió Sindical Obrera (USO) que ha convocat la vaga assegura que les cancel·lacions s’han degut a la falta de notificacions de serveis mínims per part de la companyia, que no ha citat a tripulacions completes. La convocatòria de vaga contempla tres dies d’aturades, començant aquest dijous i que afecten de ple el primer cap de setmana del període de les vacances d’estiu.

Alguns dels vols cancel·lats són tres que havien de sortir de l’aeroport de Barcelona-El Prat i que tenien com a destí, anada i tornada, a Dinamarca (Billund), Polònia (Cracòvia) i França (París-Beauvais). Altres vols afectats per l’aturada de tripulants de cabina de Ryanair han estat dos de cancel·lats que sortien de Màlaga amb destí a Alemanya (Berlín Brandenburg) i Gran Canària, uns altres tres vols cancel·lats de Palma de Mallorca, dos a Madrid, dos de Sevilla, un d’Eivissa, així com altres que han patit retards des d’Alacant i Girona.

Aquesta vaga de tripulants de cabina de Ryanair coincideix en el temps amb la protesta que el sindicat USO ha convocat en la companyia aèria Easyjet, que contempla mobilitzacions a tres dels cinc caps de setmana del mes de juliol. Treballadors d’Easyjet tenen previst mobilitzar-se aquest cap de setmana, 1 i 2 de juliol, per exigir que s’acabi la situació de bloqueig de la negociació del nou conveni, segons el sindicat USO.

Exit mobile version