La Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya (USPAC) ha fet públic un comunicat aquest divendres en el qual denuncien “la pèssima i lamentable gestió que realitza l’administració a la comissaria de Vielha”.

Per a l’entitat sindical, a banda de portar “una uniformitat patètica i vergonyosa (camisa i pantalons de pinces)” havent de suportar a l’exterior temperatures d’entre -15 o -20 graus tenen una climatització a l’interior de les dependències policials “que cada dos per tres deixa de funcionar i estan a +4 graus”.

La USPAC també assegura que com que no té l’administració contractada el servei de neteja i manteniment d’accessos a la comissaria són els mateixos agents els que han de realitzar aquestes tasques sense “disposar de les eines ni de la potassa o sal per a desgelar la rampa”.

Finalment conclouen assenyalant que “ens veurem obligats a prendre mesures més contundents mitjançant la nostra assessoria jurídica” en el cas que un mosso o qualsevol altre ciutadà prengui mal a conseqüència d’alguna caiguda.