Site icon La Valira

La situació pandèmica segueix descontrolada a la Seu i Puigcerdà, però es permet anar a les segones residències

Justament aquest divendres que el govern de la Generalitat ha anunciat noves mesures per frenar el contagi del coronavirus, entre elles, poder traslladar-se a les segones residències, el departament de Salut ha comunicat les noves dades epidemiològiques que segueixen empitjorant al Pallars Jussà, l’Alt Urgell i la Cerdanya.

En el cas de la Seu d’Urgell la taxa de contagi (Rt) s’enfila als 2,1 i a Puigcerdà fins al 2,7. L’índex de rebrot del virus arriba als 4.042 punts a la capital ceretana i als 651 a l’alturgellenca. La mitjana catalana se situa quant a rebrot en els 302 punts i una velocitat de propagació d’1,41.

En el conjunt de l’Alt Urgell el rebrot és de 379 punts i una Rt d’1,27 mentre que a la Cerdanya aquests indicadors se situen en els 3.481 punts i en el 2,82 respectivament.

Els paràmetres de la pandèmia també pugen al Pallars Jussà amb una Rt que passa de 0,7 a 0,9 d’avui, i un índex de rebrot de 418 punts (343 ahir).

Per contra, al Pallars Sobirà els indicadors baixen lleugerament i, ara per ara, es troben en una Rt d’1,78 i un índex de rebrot de 150 punts.

Exit mobile version