Site icon La Valira

La Seu acomiada a l’activista Lluís Mera sense el condol ni consol de l’alcalde Fàbrega

Un reduït grup de persones ha acomiadat aquest dimecres a l’activista social Lluís Mera que va traspassar dimarts als 64 anys. Mera era un lluitador, una persona compromesa amb les persones més necessitades i especialment amb el col·lectiu de fronterers i dels usuaris de la sanitat pública de la capital alturgellenca. Va tocar les portes de totes les administracions i del mateix arquebisbe d’Urgell, Joan-EnricVives, expressant els neguits d’una part de la ciutadania.

De la seva mort s’han fet ressò a les xarxes socials, entre altres, l’exalcalde de la Seu, Amadeu Gallart i el cap del grup municipal i diputat de Compromís per la Seu, Òscar Ordeig, que han recordat la seva tasca en favor dels treballadors i de les persones amb menys recursos.

També es va reunir amb l’actual batlle, Jordi Fàbrega, el qual no ha estat capaç de dedicar-li ni una sola paraula de record a través de les xarxes.

Mera durant anys va voler sempre allargar la mà per millorar la situació de la ciutadania de la Seu, a la qual tant estimava i tantes hores hi dedicava. En els seus darrers mesos de vida va voler expressar la seva gratitud a tot el personal del centre sanitari urgellenc per l’atenció rebuda durant la seva estada fins al final dels seus dies.

Exit mobile version