La Valira

La política a vegades és molt frívola i del perquè cada vegada hi ha menys voluntariat a la Seu

La gran Recapte d’Aliments celebrada aquest de setmana ha servit per demostrar, una vegada més, la gran sensibilitat de les persones per ajudar als que més ho necessiten. Amb tot, un dels punts negres de l’esdeveniment a la Seu d’Urgell, ha estat de nou el paper que han protagonitzat els mandataris municipals, encarregant una sèrie de fotografies a la ràdio pública, en teoria, al servei de tota la ciutadania més enllà d’ideologies.

Així, divendres tant l’alcalde, Francesc Viaplana com el regidor d’Hisenda, Jordi Fàbrega, es van realitzar una sessió fotogràfica als locals del Banc d’Aliments, juntament amb altres persones vinculades a JuntsxCat i ERC, com ara l’actual pseudoperiodista, l’exregidora de l’ajuntament Anna Vives, i del mateix exbatlle, Albert Batalla. Fins i tot hi va haver polítics que van utilitzar als seus propis familiars.

El més significatiu dels dos dies del Recapte, van ser les queixes dels mateixos voluntaris que explicaven a LA VALIRA, les dificultats per trobar persones disposades a dedicar unes hores a tan lloable causa. Fins i tot, es va haver de recórrer a alumnes de secundària d’escoles i instituts de la Seu per aquestes tasques que van fer ‘obligats’ pels mateixos centres educatius davant la manca d’efectius.

Sens dubte tampoc ajuda ‘el postureig’ de neoconvergents i republicans intentant treure profit polític i electoral de les dificultats econòmiques que travessen algunes persones sortint rient a les fotos com si es tractés d’un espectacle, tot plegat, a més, en un intent de netejar consciències.

Exit mobile version