Site icon La Valira

La Policia Nacional deté a la Farga de Moles un ‘okupa’ que mantenia un alt nivell de vida a Mont-roig del Camp

La Policia Nacional de la Seu d’Urgell va detenir aquest divendres a les 00.30 h al pas fronterer de la Farga de Moles a un home de 49 anys d’origen alemany amb nombrosos antecedents penals.

Durant el control policial el detingut, acompanyat d’una tercera persona, pretenia abandonar el territori espanyol en direcció a Andorra.

Realitzades les investigacions oportunes pel Grup Operatiu, es va esbrinar que l’home es trobava vivint d’okupa a la urbanització Miami Platja, al municipi de Mont-roig (Baix Camp).

El detingut mantenia un alt nivell de vida, passant totalment desapercebut per a la majoria dels veïns de la zona. A Alemanya comptava amb diverses detencions per defraudar uns tres milions d’euros a diferents entitats bancàries i companyies asseguradores.

Després de l’arrest l’individu va ser posat a disposició judicial del Jutjat Central d’Instrucció 4 de Madrid, el qual va decretar el seu ingrés a presó davant la gravetat dels delictes. Actualment roman al centre penitenciari de Ponent a Lleida, on romandrà fins al seu trasllat a la presó de Soto del Real de la capital espanyola, a l’espera que es faci efectiva la seva extradició.

Exit mobile version