Site icon La Valira

La Policia Municipal multa els cotxes del seguici durant el funeral d’una dona a la catedral de la Seu d’Urgell

El familiar d’una dona difunta ha denunciat a través de les xarxes socials el tracte “inhumà i insensible” d’alguns agents de la Policia Municipal de la Seu d’Urgell.

Tot i que sembli una història surrealista la guàrdia urbana ha multat aquest dissabte a tots els vehicles aparcats prop de la catedral durant el funeral que s’estava celebrant a l’interior del temple.

Una vegada celebrada la cerimònia religiosa els familiars més propers a la difunta s’han dirigit als cotxes per iniciar el seguici, trobant-se amb la desagradable sorpresa de tenir el paper de les sancions als seus parabrises per no haver aparcat davant de l’entrada principal de l’església a la plaça dels Oms.

La denunciant assegura que en aquest indret no es podia aparcar, ja que al matí les parades del Mercat Setmanal ocupen la zona.

Tot i explicar els fets, els agents de la Policia Municipal -cos que depèn directament de la regidoria de Seguretat Ciutadana que encapçala Jordi Fàbrega- sense cap mena d’escrúpols s’han fet els desentesos davant els enutjos tant dels familiars com dels ciutadans que hi passaven en aquell moment per l’emplaçament.

Exit mobile version