La Valira

La mala imatge ‘turística’ de la Seu: brutícia, grafitis i deteriorament de la principal porta d’entrada al municipi

L’espai de l’estació de bus de la Seu d’Urgell presenta una imatge bruta i deteriorada plena de brutícia i grafitis. La principal porta d’entrada dels turistes i dels fronterers, que cada dia es traslladen fins a Andorra per treballar, és una expressió desagradable d’una capital alturgellenca que ‘a priori’ aposta pel turisme com a font d’ingressos. Per a molts visitants l’estació de bus també és el punt de trobada per endinsar-se al centre de la localitat.

Tot i les reformes de la terminal, els lavabos també presenten un estat lamentable més propi d’una ciutat tercermundista, i, fins i tot, la presència de rates.

Tot i els intents dels successius equips de govern de l’Ajuntament de la Seu per revertir la situació, hi ha un dèficit important pel que fa al manteniment municipal, sense que s’albiri a curt i mitjà termini cap mena de solucions.

Resulta paradoxal que en plena temporada turística estival, el consistori no hagi posat fil a l’agulla mantenint les polítiques continuistes de governs municipals anteriors.

Exit mobile version