Site icon La Valira

La inseguretat, els robatoris, les baralles i la proliferació de rates comencen a formar part de l’espai urbà de Puigcerdà

Al govern municipal de coalició de Puigcerdà (Junts i Futur) se li gira molta feina. A la falta d’il·luminació d’algunes places i carrers, cal afegir els continus robatoris, les baralles a la zona de discoteques i per si no n’hi hagués prou, les bandes de joves que arriben a anar armats amb navalles per la via pública.

La sensació d’inseguretat creix dia rere dia entre els veïns de la capital cerdana i la manca de manteniment en carrers i mobiliari urbà és preocupant.

El veïnat justament es queixa de la falta d’agents al cos de la Policia Local, de la manca de neteja als carrers i, fins i tot, en els darrers dies, s’ha denunciat per part dels pares la falta d’higiene i manteniment en un dels col·legis públics de la vila, l’Alfons I.

Però sembla que l’equip de govern neoconvergent és aliè a totes les mancances que pateixen els seus conciutadans, tot i que en casos molt puntuals s’han dut a terme algunes tasques de sanejament.

També en ple nucli antic són nombroses les queixes per la proliferació de rates als carrers. Una plaga que resulta més visible i important en altres barris de la vila.

Exit mobile version