El compte de twitter (calrèflex) de la futura presidenta del Consell Comarcal de l’Alt Urgell i actual alcaldessa per les llistes de JuntsxCat de Ribera d’Urgellet, Josefina Lladós, està ple de missatges insultants i d’odi contra aquells polítics que pensen diferent amb relació al procés sobiranista.

A través dels seus missatges a les xarxes socials, Lladós i la seva parella (funcionari tècnic del Servei de Política Lingüística del govern d’Andorra) arremeten a tort i a dret contra les formacions i polítics no independentistes.

Lladós, que substituirà a Miquel Sala al capdavant de l’ens comarcal, ha estat proposada per JuntsxCat i  principalment per tres dels seus principals avaladors: la presidenta comarcal neoconvergent i directora d’un diari digital anomenat ara.ad, Anna Vives, pel batlle Fàbrega i pel exregidor d’Urbanisme i Hisenda, Jesús Fierro, com la mateixa alcaldessa ho explica en un tuit.

Els seus improperis van adreçats principalment al PSC i Podem, però tampoc s’escapa ERC. Aquests són alguns dels seus comentaris:

(Seguirà ampliació)