L’Audiència de Lleida jutjarà dimecres vinent un home de 38 anys del municipi de la Coma i la Pedra (Solsonès) d’un delicte d’agressió sexual en grau de temptativa i d’un delicte lleu de lesions. Els fets van ocórrer el 12 de juliol del 2017 en un habitatge de la Seu d’Urgell.

Segons el fiscal, l’acusat es va personar a casa de la víctima, amb la qual havia contractat la prestació d’un servei sexual per un temps limitat. Transcorregut aquest sense que el processat hagués pogut consumar la relació sexual a causa del seu estat d’embriaguesa, la víctima li va dir que havia de pagar-li i marxar del domicili.

L’acusat va fer cas omís a això i la va subjectar amb la intenció de mantenir relacions sexuals, no aconseguint-ho per la resistència que va posar ella, que va aconseguir desprendre’s del processat i, finalment, avisar a un amic.

Com a conseqüència del forcejament i la força emprada per l’acusat, la víctima va patir algunes lesions lleus. En l’acusat concorren les circumstàncies atenuants d’intoxicació etílica i alteració de la percepció. El ministeri públic demana 2 anys i 6 mesos de presó i al pagament a la víctima d’una multa de 720 euros i una indemnització de 1.500 euros per les ferides i els danys morals.