Site icon La Valira

La CUP de la Seu destina part dels ingressos institucionals a ‘Diners al carrer’

La CUP de la Seu d’Urgell ha posat en marxa la campanya ‘Diners al carrer’ amb l’objectiu de retornar a la ciutadania una part dels ingressos que han rebut de l’ajuntament. Es tracta de 4.000 euros que suposen un 30% del total. D’aquests diners se’n podran beneficiar les associacions sense ànim de lucre de la zona.

Totes les entitats que ho desitgin tenen fins al 7 de gener del 2019 per presentar els projectes. Les donacions podran arribar fins al 70% del projecte i en un màxim de 1.000 euros. Des de la CUP creuen que ‘la clau per a la transformació social no és la representació institucional sinó la força del moviment popular i l’organització popular’, i per tant d’aquesta manera diuen que contribueixen ”al creixement i enfortiment del teixit social”, una prioritat per la formació.

Durant aquesta legislatura, pel que fa a despeses, la CUP ha gastat 2.306,39 euros en funcionament propi de la candidatura, 2.402,50 com a contribució a la CUP a nivell nacional, 4.529,16 euros en diversos projectes d’Unitat Popular a nivell local i ara destinarà 4.000 euros a la iniciativa ‘Diners al carrer’.

Exit mobile version