Site icon La Valira

La cònsol Conxita Marsol torna a adjudicar ‘a dit’, sense respectar el principi d’igualtat d’oportunitats

El comú d’Andorra la Vella continua realitzant adjudicacions directes incomplint la Llei de Contractació Pública i el mateix procediment regulat a la seva ordinació pressupostària que regula el principi d’igualtat d’oportunitats de les empreses a través de la convocatòria d’un concurs públic.

Ara la cònsol demòcrata de la capital, Conxita Marsol, ha decidit adjudicar per 35.500 euros, IGI no inclòs, a la societat Blit EntertainmentSLU, “la creació de l’experiència de realitat virtual, la direcció artística i la direcció dels treballs de construcció de l’estand del Comú a la Fira d’Andorra la Vella”, que se celebrarà a finals del pròxim mes d’octubre. Així ho publica aquest dimecres el Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA).

Cal recordar que la legislació actual limita la contractació directa als subministraments menors a imports inferiors a 7.500 euros i, en el cas dels serveis i assistències, l’import per sota del qual es pot fer la contractació directa se situa en 12.000 euros.

Tanmateix, la corporació comunal també incompleix el protocol d’actuació a efectes del seu pressupost que fixa un topall de 30.000 euros per evitar les adjudicacions ‘a dit’.

Exit mobile version