Site icon La Valira

La consellera d’Igualtat afirma que la discoteca Waka “no és un espai segur”

Dispositiu policial a la discoteca Waka

La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge, ha assegurat en una entrevista a Catalunya Ràdio que la discoteca Waka de Sant Quirze del Vallès “no és un espai segur”. El local d’oci nocturn acumula múltiples incidents -des d’agressions sexuals fins a irregularitats laborals, discriminació racial i agressions físiques per part del personal de seguretat- i el vídeo sexual gravat a l’interior on apareix una menor ha tornat a situar la discoteca en el punt de mira.

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha tornat a demanar el tancament de la discoteca, i ha reclamat a la Generalitat “que exerceixi les seves competències” perquè el local d’oci nocturn deixi de ser “una activitat tan insegura i problemàtica”. La consellera Verge, però, ha assenyalat que la llicència de funcionament de la discoteca Waka la concedeix el consistori del municipi on es troba, i que el Govern ja ha fet diverses actuacions al local.

Fa temps que l’Ajuntament de Sant Quirze intenta tancar la discoteca, com la resta que es trobaven a la Zona Hermètica, però com a mínim no es podrà fer fins al 2026, motiu pel qual el govern local ha expressat la seva “absoluta indefensió” i ha sol·licitat a la Generalitat que revisi el Reglament d’Espectacles Públics i Activitats Recreatives perquè “des de l’administració es pugui respondre amb contundència en situacions de la gravetat com les que ocorren a Waka”.

Exit mobile version