La Valira

La Cerdanya i l’Alt Urgell lideren el risc de rebrot de coronavirus més alt a Catalunya

Continuen creixent el nombre de persones diagnosticades com a positives de coronavirus a la Cerdanya i l’Alt Urgell que, segons les dades d’aquest dimecres del departament de Salut de la Generalitat, lideren el risc de rebrot de coronavirus més alt del conjunt de Catalunya.

Així, mentre la mitjana catalana aquest valor se situa en 154,31, a la comarca ceretana és de 817,03 punts (914,76 el dia anterior) i de 281,13 (241,53) a l’alturgellenca.

La Cerdanya, a hores d’ara, registra 86 casos actius, set hospitalitzats i dos estan ingressats a la Unitat de Cures Intensives.

En el cas de la Seu d’Urgell l’estadística suma 27 casos de coronavirus confirmats per PCR i tres persones ingressades a la Fundació Sant Hospital per necessitar tractament hospitalari. A aquesta dada s’hi afegeix el fet que la taxa de reproducció del virus a set dies, coneguda com a Rho7, ha augmentat aquesta setmana fins a situar-se a 1,99. La mitjana d’edat dels afectats és de 50 anys i un 41% són dones.

Pel que fa al Pallars Jussà hi ha actualment 10 casos actius i un hospitalitzat; a l’Aran 10 persones diagnosticades i dues hospitalitzades; vuit al Pallars Sobirà i tres a l’Alta Ribagorça.

Exit mobile version