Site icon La Valira

Jutgen un home i una dona, veïns de Puigcerdà, acusats de vendre droga en el seu domicili

L’Audiència de Girona jutjarà aquest dimecres un home, de 34 anys, i una dona de 24, veïns de Puigcerdà, acusats d’un delicte contra la salut pública per vendre cocaïna, haixix i marihuana en el seu domicili a persones de la vila i de la Cerdanya. Els fets van ocórrer l’any 2018 i el fiscal en demana cinc anys presó per cadascun d’ells.

Els Mossos d’Esquadra van aconseguir esbrinar que les transaccions de la droga es realitzaven des d’un domicili del carrer Raval de les Monges de la capital ceretana.

El 17 de maig del 2018, un cop recopilats els indicis suficients, es va fer una entrada i perquisició en aquest domicili. Es van localitzar 61,82 grams de cocaïna, en embolcalls preparats per una venda imminent, 5 peces d’haixix de 240 grams, 580 grams de marihuana, estris per embolcallar i preparar la droga per una posterior venda, 1 bàscula de precisió i 1160 euros en moneda fraccionada. En aquell moment els agents van detenir una dona que vivia al domicili i que, presumptament, coneixia l’activitat il·lícita que s’hi feia.

Els investigadors van determinar la identitat del principal responsable, amb antecedents, i van informar l’autoritat judicial qui va establir una ordre de detenció per un delicte contra la salut pública.

Exit mobile version