Site icon La Valira

Josep Pintat i Terceravia no concorreran a les eleccions, i Espot no vol a Conxita Marsol a la llista nacional

Meritxell López, la consellera de Desenvolupament Estratègic i Comercial i de Projectes Participatius d’Andorra la Vella, anirà de número dos a la llista nacional de Demòcrates en les generals. D’aquesta manera, Xavier Espot descarta que Conxita Marsol sigui la seva mà dreta i la relega a què encapçali la llista territorial a la capital, on les possibilitats de ser escollida es complica davant la candidatura presentada pel PS-SDP.

Marsol deixarà aquest dilluns de ser la cònsol d’Andorra la Vella, coincidint amb la presentació de les diverses candidatures que, tret de sorpreses, seran sis després que a darrera hora d’aquest diumenge, a través d’un comunicat, Terceravia anunciés que no es presentarà a la contesa electoral del pròxim 2 d’abril. Les dificultats per tancar llista a Sant Julià de Lòria i trobar un substitut a Josep Pintat que ja havia anunciat que no tornaria a repetir com a candidat es troben entre els motius de la renúncia.

Aquest dilluns, la seu administrativa de Govern i cadascun dels comuns, a partir de 2/4 de 9 del matí començaran a rebre les candidatures amb els avals corresponents amb un termini límit de les 12.00 h del migdia.

Exit mobile version