El rodatge d’un programa de cuina de TV3 a la plaça Joan Sansa de la Seu d’Urgell aquest dilluns en plena pandèmia, amb els bars i restaurants tancats des de finals de la setmana passada a tot Catalunya a través d’un decret de la Generalitat, ha provocat fortes crítiques contra l’alcalde Jordi Fàbrega (JuntsxCat) per autoritzar el seu enregistrament.

Les xarxes socials han esclatat en el moment de conèixer-se la notícia i, fins i tot, han aparegut les primeres veus demanant la dimissió de Fàbrega. Si bé hi ha una part de la ciutadania que entén que l’espai és un bon aparador de promoció turística, es considera que no ha estat adient el moment per l’enregistrament del programa davant la greu situació econòmica i social per la qual travessa la capital alturgellenca arran de la pandèmia.

Les crítiques a la gestió de la crisi per part de Fàbrega també fan referència a la manca de sensibilitat amb relació al seguiment dels protocols de seguretat amb imatges d’alguns integrants de l’equip de l’espai sense mascareta i, fins i tot, de la mateixa regidora de Promoció Econòmica, Mireia Font.

Aquesta és una petita mostra dels comentaris a les xarxes: