Site icon La Valira

Joan Manel Serra, escollit candidat d’ERC a l’alcaldia de Puigcerdà per a les pròximes eleccions municipals

Aquest cap de setmana els militats d’Esquerra Republicana de Puigcerdà han escollint, per unanimitat, a Joan Manel Serra com a cap de llista per a la properes municipals. Amb aquesta elecció, la formació republicana avalua positivament la feina realitzada al consistori.

A través d’un comunicat assenyalen que el grup d’ERC  ha realitzat “una oposició constructiva, prepositiva, al servei de la ciutadania i posant envalor el territori i un nou horitzó més feminista, ecologista,republicà i social, així com la transparència que tan caracteritza la nostra organització”.

Durant l’assemblea local, Serra ha fet balanç de l’actual legislatura: “Han estat quasi 4 anys de treball colze a colze, segon a segon, per millorar sempre el nostre territori”.

El cap del grup municipal republicà també ha destacat els reptes de futur pel municipi: “El proper maig hi ha unes eleccions on s’escolliran els nous reptes del municipi. Treballarem per garantir un consistori ferm amb el medi ambient i la transparència, amb un model educatiu i econòmic diferent, posant sempre les polítiques socials al costat dels nostres veïns i veïnes. Volem un Ajuntament de Puigcerdà que sigui capdavanter en els drets i les llibertats, en el rigor de la gestió del pressupost públic i que representi a tothom, sigui del barri que sigui”.

El candidat, també ha afirmat que en els propers dies es presentarà una candidatura que representarà “el conjunt de la ciutadania de Puigcerdà, a les seves empreses, a les entitats culturals, entre altres”.

Serra és arquitecte tècnic del sector immobiliari i des del 15 d’octubre de 2018, també és regidor de l’Ajuntament de Puigcerdà i en la darrera legislatura cap de l’oposició i portaveu del Grup Esquerra Republicana- AM.

Exit mobile version