Martí Cots Saleta, de 48 anys, conegut com el Rambo de Cerdanya, a Andorra, ha ingressat aquest dimecres a la presó de la Comella després de ser detingut diumenge a la tarda per la policia en un hotel d’Encamp.

El delinqüent anava deixant un rastre d’accions d’ençà que el passat 7 de desembre va fugir del psiquiàtric on estava ingressat a Lleida: després d’atracar durant la matinada del divendres al dissabte un hotel de Masella (Cerdanya) -on va robar 15.000 euros a punta de pistola- va entrar en una casa d’Aravell  (Alt Urgell) on va sostreure un turisme amb el qual va entrar a Andorra. En aquest territori va robar en una casa d’Auvinyà (Sant Julià de Lòria).

A l’espera que Espanya demani la seva extradició, la batlle després de prendre-li declaració ha decretat per a Cots el seu ingrés a la presó.

L’home amb una carrera delictiva de tres dècades, és especialista en robatoris de vehicles, encara que siguin tractors, i armes, i atracaments, fugides -si cal disparant contra la policia- i, supervivència al bosc.