La Valira

Graven un programa de cuina a una plaça de la Seu amb bars tancats i sense complir amb les mesures de prevenció

L’ajuntament de la Seu encapçalat per Jordi Fàbrega està permetent aquest dimarts l’enregistrament d’un programa de cuina de TV en plena pandèmia a la plaça Joan Sansa, tot i que des del passat dissabte un decret de la Generalitat obliga al tancament de bars i restaurants.

La situació ha sorprès una gran part de la ciutadania que, majoritàriament, a través de les xarxes socials s’han manifestat contraris a la gravació de l’espai en un moment no gaire adient per l’actual crisi sanitària, amb més de 70 casos actius a la capital alturgellenca i més de 300 residents que es troben aïllats en els seus domicilis per ser contactes estrets amb persones positives per coronavirus o a l’espera dels resultats dels tests PCR.

Tanmateix s’ha pogut apreciar, i es pot observar a les fotografies adjuntes, que alguns membres de l’equip del programa incomplien amb les mesures de seguretat establertes com ara portar col·locada la corresponent mascareta protectora o superar en més de sis les persones que poden estar juntes. Fins i tot, la regidora de Promoció Econòmica, Mireia Font, no ha complert amb la normativa establerta, sense predicar amb l’exemple.

 

 

 

Exit mobile version