Site icon La Valira

Gallardo confirma la presència dels liberals amb el PS a totes les parròquies

El congrés extraordinari que han celebrat aquest diumenge els liberals (L’A) ha servit per validar la llista nacional del partit i confirmar, tret de sorpreses d’última hora, la seva presència a totes les parròquies conjuntament amb el Partit Socialdemòcrata (PS). L’aspirant a cap de Govern, Jordi Gallardo, estarà acompanyat com a segon a la candidatura nacional per Ferran Costa.

La tercera posició finalment l’ocupa l’advocada Eva López i la quarta Laura Mas. Eva París, exconsellera comunal durant el darrer mandat de Montserrat Gil a Sant Julià de Lòria, ocupa la cinquena posició i Domènec Bascompte, en representació canillenca, la sisena. El lloc número set encara està vacant, ja que aquest està reservat a un candidat d’Ordino.

La resta de la llista des de la vuitena fins a la catorzena posició queda repartida de la següent manera: Resma Harish (8), Èric Alguacil (9), Letícia Teixeira (10), Joan Parra (11), Carles Acosta (12), Sonia Diago (13) i Maria Bringué (14). Com a suplents hi ha Cristian España, Estefania Troguet i Lluís Canto.

Gallardo ha valorat molt positivament el pacte amb el PS a les set parròquies, en considerar que permet “assolir un acord global i que dóna sentit al qual van proposar el mes de juny totes dues” que aconsegueix “recollir el vot útil” per encarnar-se com “una alternativa real al projecte de DA”.

Quan a les dificultats que s’han trobat pel camí els darrers mesos, Gallardo valora el resultat final i recorda que “bona part del futur arc parlamentari passa per les parròquies i aquí és on hem volgut fer un esforç per travar el pacte amb el PS”.

Exit mobile version