Site icon La Valira

Fuig en tren a Ripoll amb dues bicicletes d’alta gamma després de robar en sis trasters

Els Mossos d’Esquadra han detingut un jove de 23 anys per robar en sis trasters a Ribes de Freser (Ripollès). El van enxampar quan fugia en tren a Ripoll i amb dues bicicletes d’alta gamma sostretes valorades en 4.700 euros. L’arrestat està acusat, a més, de ser el presumpte autor de sis delictes de robatori amb força a trasters dels carrers Massana i Fonderia de Ribes.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, la setmana passada, un home va identificar dues de les bicicletes en un tren que anava de Ribes de Freser a Barcelona. La policia va adreçar-se al ferrocarril en rebre l’avís i va detenir al lladre.

El detingut, amb antecedents, va passar  a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Ripoll qui va declarar la seva llibertat amb càrrecs.

Els Mossos d’Esquadra informen que per ajudar a detectar i evitar el comerç il·legal de bicicletes sostretes així com facilitar la seva recuperació es recomana anotar el seu número de bastidor. Cada bici té un número únic i exclusiu que la identifica. Normalment, aquest número de bastidor està situat al quadre de la bicicleta, concretament sota la caixa del pedaler.

Exit mobile version