Site icon La Valira

Forta indignació a les xarxes pel descomunal augment dels sous de Junts i ERC a la Seu

El nou govern municipal de la Seu format per neoconvergents i republicans no neix amb bon peu, almenys si es tenen en compte el gran nombre de missatges contraris que es poden llegir a les xarxes socials per les primeres decisions preses.

Una bona part de la ciutadania considera que totes dues formacions han prioritzat la recerca d’un acord per pujar les nòmines dels càrrecs públics per davant de prendre altres decisions més urgents com ara atendre les necessitats socials.

Tanmateix resulta sorprenent la nova estructura organitzativa del consistori formada per les figures de l’alcalde, el vicealcalde, 4 tinents d’alcalde i 3 regidors i que, en certa manera, recorda la d’un organigrama més proper al d’un sistema feudal com si l’ajuntament hagués retrocedit en el temps. Un cas únic, no hi ha precedents, si es pren com a referent un municipi com el de la Seu de 12.041 habitants.

Al descomunal increment de la partida destinada a pagar els salaris mensuals de 6 dels 9 integrants de la corporació (més de 125.000 euros anuals sense comptar les despeses destinades a les indemnitzacions per assistència del conjunt de regidors) cal afegir una nova organització del consistori que busca escenificar el grau de protagonisme i, alhora, egocentrisme, dels dos integrants de la coalició, Junts i ERC.

Davant aquest escenari les xarxes socials estan sent contundents, crítiques i dures, expressant la seva indignació per les primeres decisions preses pel tàndem format per Fàbrega i Viaplana. Aquests són alguns dels comentaris que es poden llegir:

Exit mobile version