L’alcalde de la Seu, Jordi Fàbrega, manté oberts els casals d’estiu a la Seu, malgrat el tercer cas positiu de coronavirus en infants en una setmana. Tal com ha avançat LA VALIRA amb aquest nou contagiat s’eleven a quatre els casos actius per la covid-19 a la capital alturgellenca.

Segons ha informat el mateix ajuntament a través de les xarxes socials, l’infant infectat participava en el casal d’estiu municipal de la Seu que s’adreça a nens i nenes de 3 a 12 anys, que gaudeixen d’aquesta oferta estival de lleure a l’escola Pau Claris. Com a la resta de contagiats presenten símptomes lleus.

Tot i que es tracta del tercer infant que es contagia a la Seu en un casal d’estiu -els altres dos es van contagiar en una activitat semblant multiesportiva d’un centre privat- el batlle lleidatà ha decidit tancar només el grup al qual pertanyia el noi mentre “la resta de grups del casal segueixen funcionant amb total normalitat”.

Els nens i les nenes que integraven el grup de l’infant contagiat es troben en aïllament, així com els dos monitors.

A hores d’ara, cal recordar que hi ha quatre casos actius de coronavirus a la Seu. Als tres infants s’ha d’afegir un home de 30 anys que ha requerit ingrés hospitalari però que, en les darreres hores, ja ha rebut l’alta del Sant Hospital i seguirà el tractament al seu domicili.