La Valira

Jordi Fàbrega arremet contra els seus socis de govern a la Seu, ERC, per ser “còmplices” de fer caure Laura Borràs

El regidor i diputat, Jordi Fàbrega, ha acusat els seus socis de govern a l’ajuntament de la Seu d’Urgell, ERC, així com a la CUP i al PSC de ser “còmplices” de la suspensió temporal acordada per la Mesa del Parlament de Laura Borràs com a presidenta de la cambra catalana i alhora com a parlamentària.

La suspensió resulta de l’aplicació de l’article 25.4 del reglament al cas de Borràs, a qui el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha obert judici oral per la presumpta comissió de delictes de prevaricació i falsedat documental, suposadament comesos amb el fraccionament de contractes durant la seva etapa de directora de la Institució de les Lletres Catalanes.

L’article, aplicat a instàncies dels representants d’ERC, la CUP i el PSC a la Mesa del Parlament, preveu la suspensió dels drets i deures parlamentaris d’un diputat enviat a judici per delictes vinculats amb la corrupció.

En un twitter Fàbrega afirma que “la prevaricació i la falsedat documental no són delicte de corrupció” deixant presumptament la porta oberta a què fets com els que s’acusa Borràs es puguin dur a terme sense que tinguin cap mena de càstig, malgrat que es tractin de diners públics, de tots els contribuents.

Exit mobile version