Site icon La Valira

Espot afirma que el laboratori Grifols no té, ara per ara el 100% de garanties, sobretot econòmiques

El cap de Govern, Xavier Espot, ha informat que el projecte de laboratori de Grifols es troba aturat temporalment perquè, a hores d’ara, “no hi ha garantides totes les mesures necessàries” com ara en matèria de salut, seguretat i especialment econòmiques. Així ha respost Espot a la pregunta formulada en la sessió de control al govern d’aquest dijous al Consell General a la consellera general d’Andorra Endavant, Noemí Amador, que demanava sobre si l’aturada del projecte ordinenc és temporal o definitiva.

El líder demòcrata ha assegurat que continuen creient en el projecte i ha reiterat que l’aturada no es produeix en cap cas perquè “s’hagi detectat cap perill”.

El cap de Govern ha deixat clar que no està descartat i remarca que aquest “és un projecte dinàmic i s’ha d’adaptar als contextos canviants i evolutius de l’economia i la societat, així com adaptar-se a la realitat de l’entorn”.

Tanmateix, ha anunciat que tenen previst establir convenis de col·laboració amb agències de medicaments i poder col·laborar o participar d’alguna manera amb l’Agència Europea de Medicaments.

 

 

 

Exit mobile version