L’exconseller d’Empresa de la Generalitat, Santi Vila, ha estat esborrat amb Photoshop de la fotografia que presideix la pàgina web de ‘Govern legítim’, que ha impulsat el president cessat Carles Puigdemont i els exconsellers que l’acompanyen a Bèlgica.

La pàgina, que pretén estructurar l’activitat del cessat Govern de la Generalitat, mostra en primer pla una fotografia oficial presa a la galeria gòtica del Palau de la Generalitat el passat 1 d’octubre, quan Puigdemont es va fer acompanyar per tots els seus consellers per dirigir un missatge institucional als ciutadans després de les votacions i les càrregues policials.

La fotografia està modificada i la imatge de Santi Vila, que llavors era conseller d’Empresa i Coneixement, ha estat esborrada, però s’han oblidat de treure una de les cames de l’exconseller.

Vila va dimitir del seu càrrec just abans que el Parlament impulsés la DUI i Rajoy imposés el 155 i cessés a la resta del Govern, després d’haver fet gestions per intentar que Puigdemont convoqués eleccions.