Site icon La Valira

ERC de Puigcerdà denuncia la deixadesa que presenten els parcs i zones infantils

ERC de Puigcerdà denuncia la deixadesa que presenten els parcs i zones infantils del municipi. Segons ha explicat Joan Manel Serra, regidor d’Esquerra a l’oposició a l’Ajuntament de la capital ceretana, l’estudi que ha realitzat el seu equip ha conclòs que la gran majoria d’instal·lacions no han tingut el manteniment que caldria esperar i ha provocat que avui en dia algunes d’elles es trobin en una greu situació per a l’ús que en fa la mainada.

Serra demana al consistori una actuació urgent a tots aquests espais per evitar possibles lesions i danys personals, ja que aquesta manca de manteniment no només afecta la imatge de la Vila sinó que també suposa un perill pels infants que juguen als gronxadors o per tot aquell usuari dels parcs.

Segons l’edil, s’han detectat desperfectes a fins a 14 parcs municipals arreu de Puigcerdà i dels nuclis d’Age i Vilallobent.

En la majoria dels parcs els desperfectes passen per gronxadors i mobiliari urbà trencats, zones verdes sense manteniment o socs que poden ser causa de caigudes o d’estancament d’aigua.

Exit mobile version