El grup municipal d’ERC ha denunciat de nou la manca de manteniment i l’estat d’abandonament amb el qual es troba el pàrquing de les Tereses de Puigcerdà, que és de gestió municipal. Els republicans proposen a l’equip de govern neoconvergent que tanqui amb barreres l’aparcament i apliqui una tarifació amb l’objectiu que es deixi de fer servir com aparcament per cotxes abandonats i de magatzem d’eines i restes.

Al respecte, el principal grup de l’oposició de l’ajuntament ceretà aposta per una tarifació que beneficiï, a més, el comerç local amb les dues primeres hores gratuïtes i apliqui unes tarifes reduïdes en horari nocturn. L’objectiu és adaptar i ajustar sempre els preus a la necessitat dels veïns i veïnes i destinar els beneficis exclusivament al manteniment i, també, a la futura ampliació del pàrquing.

Tanmateix asseguren que els ciutadans no poden utilitzar sovint aquesta zona d’aparcament, ja sigui per l’ús indegut d’alguns veïns o bé perquè s’utilitza com a magatzem de maquinària d’obra. A més afegeixen la falta d’il·luminació i la inseguretat que produeix caminar durant l’horari nocturn per aquest entorn.

Els republicans consideren que l’equip de govern encapçalat per l’alcalde Albert Piñeira s’ha despreocupat totalment de la gestió d’aquest espai públic i denuncien que actualment molts usuaris es veuen obligats a aparcar en altres pàrquings, amb costos més alts, o deixar els vehicles als afores de la vila sense la possibilitat d’agafar l’ascensor per accedir al centre urbà.