Site icon La Valira

ERC guanyaria a Lleida i també a Catalunya, encara que empatats amb Ciutadans

ERC seria la guanyadora de les eleccions a Lleida de les eleccions al Parlament de dijous vinent en emportar-se 5 dels 15 escons al davant de Junts per Catalunya (JxCat) i Ciutadans (Cs), que obtindrien 3 diputats cada un. Així es desprèn de les dades de l’enquesta que publica aquest divendres el diari Segre.

A més, el PSC aconseguiria 2 escons, un més dels que té ara, i el PP mantindria l’aconseguit el 2015. L’últim diputat se’l disputarien Catalunya en Comú-Podem, que actualment no en té cap, i la CUP, que sí que en va obtenir un fa dos anys.

Pel que fa a tot Catalunya, l’enquesta preveu un empat entre Esquerra Republicana i Cs en la primera posició, ja que atorga a tots dos entre 31 i 33 parlamentaris. En tercer lloc se situaria JxCat, amb entre 24 i 26 escons, seguit molt de prop pel Partit dels Socialistes, amb entre 23 i 24 seients a la cambra catalana.

El PP tindria entre 8 i 9 diputats, Catalunya en Comú-Podem entre 7 i 8 i la CUP podria obtenir entre 6 i 8 representants al Parlament.

Exit mobile version