El passat dijous, 4 de Juliol, l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Ajuntament de Puigcerdà ha estat tancada. Aquest fet, considerat “molt greu” pel grup municipal d’ERC és “conseqüència de la gravíssima problemàtica que pateix el consistori de la nostra vila respecte als recursos humans dels quals disposa en molts dels seus departaments i serveis”.

A través d’un comunicat els republicans expliquen que es tracta d’una problemàtica que “la temporada d’estiu encara ha agreujat més amb els períodes vacacionals i les diverses baixes”.

En aquest sentit, assenyalen que el Servei d’Atenció a la Ciutadania és “la primera i principal responsabilitat del consistori, ja que és la porta d’accés de qualsevol ciutadà o ciutadana als serveis públics que el consistori de la seva vila té l’obligació d’oferir-li”.

Tanmateix apunten que es tracta d’un servei que “cal prioritzar”, igual que d’altres com ara”la manca de recursos que pateix la Policia Local, que no només suposa una falta de responsabilitat sinó també de seguretat pública”.

Des del grup municipal republicà asseguren a tots els puigcerdanesos i les puigcerdaneses, que “estarem vigilant aquesta qüestió i, que arribat el moment, no dubtarem en exigir a l’alcalde i al seu govern i amb tota la contundència, el compliment d’aquest compromís adquirit”.