La Valira

Equipaments per circular per Andorra i afectacions per neu a l’Alt Urgell i Cerdanya

Les nevades que cauen fan necessari l´ús obligatori d’equipaments especials, a hores d’ara, a Andorra. La neu ha obligat a tallar el port d’Envalira, la coma de Ransol, a la carretera de Montaup i a la carretera de Sorteny. També s’ha tancat el coll de Pimorent. Hi ha fase taronja a la CG-2 a Meritxell i a la CG-3 a la Serra de l’Honor. .

La fase groga està activada des de la frontera hispanoandorrana fins a Anyós a la vall del Nord i fins a Canillo a la vall d’Orient, amb neu a la carretera i l’obligatorietat d’ equipaments especials.

També són necessaris cadenes en diversos trams de l’N-260, com ara Ribera d’Urgellet, el port del Cantó i tot el tram entre Bellver de Cerdanya i Puigcerdà. Resta tallada a la collada de Toses.També són necessàries les cadenes per anar en direcció a Gósol (C-563) i a Sant Llorenç de Morunys (C-462).

A més calen cadenes als accessos a Artedó, Alàs, Arsèguel, Noves de Segre, els Castells, Montant de Tost, Baltarga, Lles, Montellà, Espot i Vilamós

Altres afectacions

Per altra banda, es troba sense servei la línea R3 del tren entre la Garriga i Puigcerdà. Hi ha transport alternatiu, segons informa la companyia.

(Seguirà actualització)

Exit mobile version