Site icon La Valira

Entren en servei quatre radars fixes a la Margineda, Arinsal i Encamp

Aquest dilluns s’han activat quatre nous radars a la xarxa viària andorrana. Els dispositius s’han instal·lat a la General 1 a Santa Coloma en la recta fins a la rotonda de la Margineda amb control en els dos sentits i una limitació de 60 quilòmetres per hora.

La parròquia que tindrà tres radars més és Encamp, ja que s’ha activat en sentit pujada a la General 2 una mica més amunt de FEDA, amb un màxim de velocitat autoritzada de 60 quilòmetres per hora, i un altre en els dos sentits de la circulació que està situat al punt quilomètric 6.150 a la sortida del poble en direcció a Canillo, en aquest cas amb límit a 50 quilòmetres per hora.

L’últim dispositiu fix que vigila que no se superi la velocitat està instal·lat a la sortida de la Massana en direcció a Arinsal, en el punt quilomètric 0.720 de la General 4, amb un màxim de 50, i en el 0.750 ja n’hi havia un altre radar que continua actiu, segons han indicat des del cos de seguretat.

L’entrada en funcionament d’aquests punts de control de velocitat eleva fins a 14 el total de radars a les carreteres andorranes, entre els quals n’hi ha tres de tram.

Exit mobile version