Search
Close this search box.

Enrarit ambient laboral a la lletera del Cadí mentre la direcció diu que la gent s’ha de poder guanyar la vida

Loading

En unes declaracions que demostren les grans diferències que separen a la direcció de la cooperativa del Cadí amb els treballadors i els propietaris de les granges que proporcionen la llet a la companyia, sense cap mena de rubor, Jordi Pallarès, un dels responsables del departament d’administració ha explicat a un mitjà ceretà que el futur de la societat està “condicionant necessàriament al fet que la gent es pugui guanyar la vida”.

Pallarès que forma part d’un staff políticament vinculat a l’antiga CiU (ara Junts), regidor amb l’exalcalde Albert Batalla, no és excessivament objectiu tenint en compte que els càrrecs vinculats amb la direcció són força elevats comparats amb els salaris que reben la majoria dels treballadors i amb les compensacions econòmiques que perceben els grangers.

Un descontentament de la plantilla de la lletera que es tradueix amb un 20% de baixes des de començaments d’any i amb una ridícula pujada salarial de l’1%, segons han explicat a LA VALIRA, els mateixos empleats.

Tot plegat afegit a un enrarit ambient laboral on les amenaces són el pa nostre de cada dia. Una direcció que, asseguren, no dubten a aplicar la política de la mà dura contra aquells díscols que gosen criticar a la direcció quan reclamen els seus drets laborals.

 

 

Loading

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

25 comentaris a “Enrarit ambient laboral a la lletera del Cadí mentre la direcció diu que la gent s’ha de poder guanyar la vida”

 1. Els de Jxcat, no deuen voler deixar la Cadí, ja que deuen esgarrapar suculentes subvencions que arriven. No més teniu d´ anar al Camping i al Valentí, aquest dos restaurants i els mateixos pagesos xarren fins hi tot pel cul, sobretot a l´ hora d´ esmortzar i el dinar.

  Respon
 2. Sort que el que tira milers de litres de llet a la claveguera o per l’avinguda saloria es parent de la tanqueta, tot queda a casa.

  Els bons estem putejats, els dolents ben vists, made in Cadi

  Respon
 3. Aquell capella del balcells alias gall, que nomes serveix per passejar per la fabrica, encara no sap com va res, un tio que va cremar un camp de golf, de sobte es tecnic de formatges, quina pelicula hi ha montada alla dins.

  Respon
 4. La Cadí és la trista història d’una herència molt mal gestionada, un lloc on es decideixen cadires desde varis ajuntaments, una empresa on tot queda entre amics i familiars, els socis van totalment a cegues, fotran un pelotas dos o tres amb lo de la fàbrica nova, però si a davant hi ha dhaver els mateixos que lestan enfonsant ara, zlatan, balsells i dolors no la faran funcionar en un altra banda per el simple fet que el que van dur el nom de la Cadí adalt tenien fins i tot menys recursos, és la trista història del fill que reb una quantiosa herència que ni ha suat ni ha merescut i que no ha fotut un pal a laigua, i que es dedica a banyar en xampany a tot qui sacosta, amb la diferencia que en comptes de cava és llet que corre per lavinguda salòria.

  DEP CADI

  Respon
 5. Directiva de Cadí, que exigeixen una investigació urgent i exhaustiva. Els esdeveniments que han desencadenat aquesta inquietud inclouen la sol·licitud de rendició de comptes per part del nou pressident. En els darrers mesos, han sorgit alarmants indicis d’una gestió sospitosa, un viatge de cinc dies a França per part del director sortint, Jordi Clotet, i la directora entrant, Anna Puigcercós, amb el objectiu de visitar Per Inter, una empresa on Cadí té una elevada participació

  El que inicialment podria haver estat considerat com una diligència comuna per supervisar els interessos de Cadi, ara planteja preguntes serioses sobre la transparència i la legalitat de les operacions financeres de l’entitat. En particular, sorgeixen sospites al voltant del suposat cobrament d’uns sous procedents de Per Inter per part dels antics gestors . Aquesta situació exigeix una investigació detallada per determinar la naturalesa exacta daquests pagaments i la seva compatibilitat amb les pràctiques ètiques i legals.

  Respon
 6. Sé que el llegeixen

  Reflexions sobre l’actitud de CADI cap als seus directius jubilats

  En el transcurs de la vida empresarial, els comiats de directius jubilats són moments crucials que reflecteixen la cultura i els valors d’una organització. És en aquests moments on caldria demostrar gratitud i reconeixement per la tasca realitzada, així com valorar el llegat que cada individu deixa a l’empresa. Lamentablement, no tots els comiats són tractats amb la mateixa consideració i respecte.

  Recentment, al si de la nostra empresa, hem estat testimonis de dos comiats que han deixat en evidència una marcada diferència de tracte cap a dos directius jubilats. Aquests dos casos, comparats l’un amb l’altre, ressalten una actitud desigual i plantegen preguntes sobre l’ètica i els valors que guien la nostra organització.

  D’una banda, el director que va deixar en una situació complicada l’empresa va rebre un comiat que es podria descriure com a opulenta i desproporcionada atesa la situació que va llegar. La pompositat amb què es va dur a terme aquest esdeveniment contrasta fortament amb la modèstia amb què es tractava altres directius jubilats.

  Un exemple notori és el cas del cap de personal anterior, que va ser forçat a la seva jubilació. Aquest individu, tot i haver deixat un grup de treballadors altament implicats en l´èxit de l´empresa, no va rebre el mateix tractament. La diferència en l‟enfocament de comiat és evident i planteja preguntes incòmodes sobre els valors de l‟empresa.

  Aquest contrast en l’actitud envers els directius jubilats ens convida a reflexionar sobre la importància de reconèixer i valorar els qui han contribuït al benestar i l’èxit de l’empresa, així com a qüestionar l’equitat en la manera com es tracten aquestes transicions.

  És crucial que l’empresa es comprometi a tractar tots els seus empleats, inclosos els jubilats, amb la mateixa consideració i respecte. La manera com s’aborden aquests comiats no només impacta la moral i la motivació dels empleats actuals, sinó que també envia un missatge clar sobre els valors i l’ètica de l’organització.

  En última instància, els comiats de directius jubilats haurien de ser moments de reflexió i reconeixement, no només per a aquells que se’n van, sinó també per a l’empresa en si mateixa. És una oportunitat per demostrar que els valors d’equitat, de gratitud i de respecte estan arrelats en la cultura de l’organització i que s’apliquen a tots, independentment de la seva posició o circumstàncies.

  En aquest sentit, és fonamental que l’empresa avaluï i corregeixi qualsevol disparitat en la manera com s’aborden aquestes transicions, amb l’objectiu de construir una cultura organitzativa més justa, transparent i ètica per al benefici de tots els membres

  Respon
 7. A l’entorn de Cadí marcat per un canvi generacional, la necessitat de comptar amb tècnics capacitats tècnicament s’ha tornat més evident que mai, en tots els àmbits, manteniment, recursos humans, direcció tècnica de la fàbrica, etc. Lamentablement, però, en molts casos, la selecció de líders es basa en connexions personals o amiguisme en lloc de competència i experiència. Aquesta tendència no sols limita el potencial de les empreses, sinó que també pot posar en perill la seva supervivència a llarg termini.

  La realitat és que el lideratge efectiu al món modern requereix una comprensió profunda de les tecnologies i processos rellevants per a cada indústria. Els directius han de tenir un coneixement tècnic sòlid per prendre decisions informades i guiar els seus equips cap a l´èxit.

  En primer lloc, la capacitat tècnica dels directius influeix directament en l´eficiència operativa d´una empresa. Aquells líders que comprenen en profunditat els sistemes i les eines utilitzats en el seu camp poden identificar i aprofitar oportunitats de millora de manera més efectiva. Des de la implementació de noves tecnologies fins a l’optimització de processos, l’experiència tècnica permet prendre decisions que impulsen la productivitat i la rendibilitat.

  D’altra banda, anomenar directius basant-se únicament en relacions personals o amiguisme pot tenir conseqüències desastroses. A més de soscavar la moral dels empleats que veuen passar per alt el mèrit i la competència, aquesta pràctica pot portar a decisions de gestió deficients que afecten negativament tota l’organització. Un líder sense coneixements tècnics adequats pot estar menys equipat per enfrontar els desafiaments del dia a dia, cosa que resulta en estratègies errònies o pèrdua d’oportunitats.

  És fonamental que des de Cadí reconeguen la importància de seleccionar i promoure directius en funció de la seua capacitat tècnica i experiència demostrada en lloc de relacions personals. Això requereix un enfocament més rigorós en els processos de selecció i avaluació, així com un compromís amb el desenvolupament professional continu dels líders existents.

  La selecció de líders basada en el mèrit i la competència garanteix que les empreses estiguin més ben equipades per enfrontar els desafiaments del mercat i capitalitzar les oportunitats emergents. Pel bé de l’empresa, els empleats i els stakeholders, és hora de prioritzar la capacitat tècnica sobre l’amiguisme en la selecció de directius

  Respon
 8. La mala fama de Cadi a augmentat gracies a dolors navines, aquests 4 anys que porta a davant, a portat a una situació on ningú vol treballar a Cadí, començant l’any amb 18 baixes de treballadors, i gairebe un treballador plega al mes de mitjana, com acabarà?

  DEP CADI

  Respon
 9. Se’n riuen de vosaltres a la vostra cara jaja
  Conrant uns sous estratosfèrics i a mes a mes, DEMOSTRATS, mentre als pagesos i als pobres treballadors us paguen una quantitat RIDÍCULA, mare de deu jaja
  A la Seu se’n parlen pudors de la fàbrica, la gent ja sap el que hi passa allà dins… A mes a mes, per alla a Estamariu no en parlen molt be de tu tanqueta. Ja podeu obrir fabriques noves, la merda serà la mateixa.
  Enchufisme descarat, mala gestió, com voleu anar be amb aquest personal que teniu
  Molta sort 😉
  La necessitareu.

  Respon
 10. No desitjo cap mal a ningu, pero espero que el karma et torni tot el mal que has fet i fas als treballadors Dolors Navines, em vas putejar i enganyar tant com vas poder, ets una persona toxica i molt dolenta, que la vida t’ho torni.

  Respon
 11. Me encanta jaja
  Gracias a La valira por darle luz a estas noticias, de la maravillosa fàbrica del Cadí, la cual solo queda el nombre, porque lo demas està màs podrido que sus quesos. Los propios trabajadores comentan las noticias protejidos por el anonimato en un diario. En cambio desde direccion solo les dan mas latigazos, no os dais cuenta de que la gente esta hasta los cojones?
  Ya ni hablar de los de JuntsxCat, VERGONZOSO, haced un favor y dimitid anda

  Respon
 12. Hola Valira, parlant amb varia gent de la seu, molta gent a vist la noticia, pero el mes interessant es veure la critica dels comentaris de molts treballadors donan el seu malestar, molta gent no llegeix els comentaris pq queden molt amagats, podrieu treure una noticia amb els comentaris, el que esta clar que es tot cert, nomes veient que moltes noticies tenen 200 visites i les ee cadi 10000,

  Respon
 13. Aquests dies veure pagesos manifestanse, alguns dins del comité de socis, i el problema gros el tenen a Cadí, el nou president semblava que donaria un col de puny sobre taula pero res, la noia igual, molt blablabla pero a pringar, se’us pixen a la cara a diari, feu pena socis, menys parlar pels bars i planteuvos davant la VOSTRA fabrica, rucs, mes que rucs

  Respon
 14. No oloreu la pudor podrit d’Urgelia que fa els voltants de la fabrica? O per alla la palanca, teniu tones de formatge florit pel SILENT KILER, fa mesos unes fotos seves voltaven per la seu i voltants com a responsable de la mort de Cadi, els seus fills encara flipen ara.

  DEP CADI

  Respon
 15. Podrieu obrir un canal de TV per veure l’espectacle que monteu cada dia, un tipo gran hermano, balcells ballant la conga per si surten els formatges sense podrir, la dolors amb el latigo pegant els esclaus de la bulma i saleres, les historietes del calvet amb la llet, veure al joel penjat a les barres fent dominades, el jesuset encarregat rien d’uns i els altres el cornut, vaia personatge, el circo de manteniment, que estan mes estona al bat que treballant, no saben ni canviar una bombeta, el jaumet tartamut, que quan a engegat la maquina de parlar ja son les 2, la pobre puigcercos, l’ultim llop a enriquirse de cadi abans del seu tancament, i que dir de les oficines, allo es un isla de las tentaciones amb varis polvos complerts i varis banyuts per la fabrica, Aquellw del fos es fondran abans ells que tot el formatge que tenen per fondre, benvinguts a la multicultural cadi, pobres avis si veiessin la cadi d’avui….

  BENVINGUTS AL CIRC DE CADI

  Respon
 16. Gracies al Telecirco per aquest moment d´humor pero de tanta veritat, gracies continua així.
  Records a les tres Maries …. Ana , Roser i la Dolo , feliç dia de la dona, han trencat els sostre de cristall,
  aixi ens va… mai tres dones havien fet tant de mal a una industria, al moviment feminista i a la comarca

  Respon
 17. Mai havia rigut tant dins la fabrica, gracies al comentari de TeleCirco, per cert dolors clotet, a la fabrica et troben a faltar que no poses res al facebook, fes alguna pinzellada

  Gracies valira per destapar cadi, gracies als comentaris, una pena que ens amaguem en l’anonimat per no ser extorsionats dins la fabrica, volem mes noticies

  DEP 🧀

  Respon
 18. Parece que en vez de ir adelante y avanzar vamos hacia atràs, venga ya, MAS DE 45 MILLONES DE € EN FACTURACIÓN y tratando a los trabajadores con sueldos precarios y con toda esa explotación? Es una broma?
  Lo que no se entiende es como los de las oficinitas tienen esos sueldazos vamos, casi 5.000€ al mes màs de uno (demostrado), vamos, que se os caiga la cara de vergüenza.
  La crisis no es para todos y lógicamente aquí la gente de peso y que deben actuar miran hacia otro lado, los socios dais pena, ya podéis seguir bajandoos los pantalones.

  Respon
 19. La nova ”naranja mecánica” Anna Puxi, Gall Balcells, Jaumet tartamut, Dolors tanqueta.

  Han sigut capaços d’enfonsar el Titanic de la Seu d’Urgell, la ”gran” Cadí, mes aviat ara la petita, fixeuvos que aquests parasits mai es veuen fora la feina, nomes surten del niu per fer mal, no entenc com cap soci/a no a agafat algun d’aquests pel coll.
  Gall treu la pluma, surt del armari 🌈

  Respon
 20. Cada mes marxa gent vàlida de la fàbrica, per acabar sent substituits per gent forana. La mà d’obra barata té un preu molt alt. Sembla ser que no vetllem tant pel territori.👊🖕

  Respon
 21. Estan deixan marchar a gent mitjanament competent per no voler pagar cuatre duros més a qui ho mereix, i només que fan entrar ma d’obra barata per continuar pagan una misèria al treballador i els de oficina poder continuar amb les butxaques plenes, màfia pura i dura, inutils integrals amb sous de executiu que no fan més que enfonsar una cooperativa on abans la gent es pegava per poder entrar, i ara mica en mica s’acabarà emplenan de portugesos llepa culs, colombians que obeeixen ordres sense replicar i gent que els hi es igual si trepitgen els drets laborals. Per que la gent de fora sap lo que hi ha i prefereixen mil vegades més buscar feina a unaltra banda que no aquí esclavitsats per 1100 euros BRUTS

  Respon
 22. També cal recalcar que la culpa es del mateix treballador que només fan que plorar i queixarse al vestuari, allà tots son molt valents, pero quan pasen la porta cap al sotano amaguen les orelles com putes barates, enlloc de plorar tan quan ningú dadalt mire FALTEN COLLONS PER PLANTARNOS TOTS AL PATI I QUE NO ENTRI CAP GOTA DE LLET FINS QUE NO SENS ESCOLTI.

  Respon

Feu un comentari

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies