Site icon La Valira

Els usuaris que van del Pas a les valls centrals demanen un bus entre les 20 h i les 21 h

Un grup d’usuaris de la línia L4 entre el Pas de la Casa i Andorra la Vella reclamen un reajustament dels horaris d’autobús que permeti als treballadors que surten dels seus llocs de feina a les 20 h no haver d’esperar fins a les 21.20 h, que és el darrer del dia.

Aquests usuaris han expressat a LA VALIRA les seves queixes “per la poca consideració del govern amb els treballadors del Pas de la Casa que cada dia hem d’esperar més d’una hora i quart per agafar el bus”.

Tot i que des de fa uns dies s’apliquen els nous horaris acordats entre la companyia, el comú d’Encamp, el Govern i representants dels veïns del Pas (com a conseqüència del desplegament de les noves línies al Principat) la mesura perjudica clarament els treballadors pel temps que han d’esperar a les parades.

Cal recordar que l’acord entre les parts implicades estableix que el servei comença a les 6.15 h en lloc de les 6.45 h i finalitza a les 21.20 h en comptes de les 20.45 h, tornant al funcionament anterior a l’entrada en vigor de la nova concessió.

Exit mobile version