En el segon dia de vaga indefinida, els taxistes han seguit ocupant aquest dissabte la Gran Via per protestar contra la regulació dels vehicles VTC que planteja el Govern.

Després dels aldarulls que es van viure ahir al vespre que van finalitzar amb set detinguts per part dels Mossos i dos per part de la policia local, la tranquil·litat ha estat la nota predominant durant tot el matí quan, de forma esglaonada, han anat arribant més vehicles que s’han sumat als que han passat la nit tallant la via.

En una assemblea prevista per aquest migdia a la confluència del Passeig de Gràcia amb Casp, els taxistes decidiran si segueixen ocupant o no la Gran Via i les següents accions de protesta a dur a terme.

Alberto “Tito” Álvarez, portaveu d’Élite Taxi, assegura que, a l’espera que es ratifiqui en assemblea, la voluntat majoritària implica abandonar la Gran Via i concentrar-se als voltants del Parlament. També es debatrà si a partir de dilluns els taxistes organitzen accions de protesta a les portes del Departament d’Economia.

Aquest mateix portaveu ha lamentat en una entrevista a RAC1 els incidents d’ahir divendres. Fins i tot, ha anunciat que si es repeteixen els aldarulls, podria deixar de representar el col·lectiu.