Les entitats sobiranistes han empaperat arbres, fanals i altres elements del mobiliari urbà de la Seu d’Urgell amb cartells grocs en favor de la República durant aquest dimecres, jornada de reflexió prèvia a les eleccions al Parlament que tindran lloc demà 21 de desembre.

Tot i la prohibició de la legislació electoral vigent de fer propaganda un dia abans de celebrar-se uns comicis, els pòsters -sense la signatura dels seus autors- conviden implícitament a votar en favor de les formacions independentistes, com es pot observar en la fotografia que s’adjunta del passeig de Joan Brudieu. Fins al moment, les brigades municipals no han rebut cap avís dels seus comandaments per retirar la publicitat electoral.

D’altra banda, tampoc l’alcalde de la Seu, Albert Batalla (PDECat), ha volgut ‘perdre l’oportunitat en la jornada de reflexió’ per fer-se ressò en el seu compte personal d’un twitter del seu company de partit, Jordi Cuminal, en la que -adjuntant una foto de la roda de premsa realitzada pel Delegat del Govern de Catalunya, Enric Millo per explicar el dispositiu institucional del 21-D- es pot llegir el comentari “el 155 és això”.