Site icon La Valira

Els jubilats de la Seu i comarca aconsegueixen que l’ajuntament s’hagi de mullar contra la pobresa elèctrica

La Federació de Pensionistes i Jubilats de Comissions Obreres (CCOO) de l’Alt Urgell han aconseguit que l’ajuntament de la Seu s’impliqui en la lluita contra la pobresa elèctrica i traslladarà a la companyia local PEUSA les seves demandes. Els acords són fruit de la reunió que aquest divendres una representació del col·lectiu va mantenir amb l’alcalde del municipi.

A través d’un comunicat, els pensionistes asseguren que el consistori s’ha compromès a traslladar a l’empresa subministradora la seva petició per tal “d’oferir un marc d’ajuts contra la pobresa energètica segons els graus de vulnerabilitats dels consumidors afectats, tenint com a referència el conveni de cooperació entre el Departament d’Afers Socials de la Generalitat i la companyia subministradora Endesa”.

Tanmateix, les autoritats municipals faran arribar a PEUSA – Hidroelèctrica del Valira, que els comunicats i la informació subministrada als seus clients “siguin precisos i entenedors, per tal que es puguin preveure amb la màxima claredat les despeses a suportar, atesa la complexitat de la gestió dels costos energètics que suposa el nou sistema”.

Els pensionistes acaben dient que, així i tot, es reserven el dret a dur a terme altres actuacions “tendents a reivindicar les millores més factibles de cara als seus representats i els consumidors en general”.

Exit mobile version