Site icon La Valira

Els Mossos vigilen 50 edificis judicials

Una cinquantena d’edificis judicials de Catalunya són objecte de vigilància per part dels Mossos d’Esquadra des d’aquest dimecres a la nit, ha revelat Europa Press aquest dijous. La mesura, confirmada a la mateixa agència per fonts dels Mossos, s’aplica després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJCdemanés protecció per a les dependències judicials arran de la darrera onada d’actes vandàlics dels Comitès de Defensa de la República (CDR).

Aquests activistes independentistes van llançar excrements i escombraries, a més de fer pintades, a l’entrada de jutjats d’arreu de Catalunya, entre els quals la Ciutat de la Justícia. En les seves pintades acusaven la justícia de ser una “merda” i el judici als líders del procés, una “farsa”.

El TSJC va lamentar els atacs rebuts pels jutjats i, en concret, el fet que van impedir l’activitat als de Valls i Cervera. Així mateix, va sol·licitar a la Fiscalia que actués per depurar les possibles responsabilitats penals dels planificadors i executors.

Exit mobile version