Site icon La Valira

Els Mossos detenen un home que volia matar Pedro Sánchez

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home, de 63 anys que vivia a Terrassa, que planejava atemptar contra el president del govern central, Pedro Sánchez, segons avança Público. El detingut és Manuel Murillo Sánchez i volia matar Sánchez per venjar-se contra l’ordre de l’exhumació de les restes del general Franco del Valle de los Caídos.

Murillo és un expert tirador que tenia a casa seva un arsenal amb setze armes de foc, entre les quals hi havia un fusell d’assalt militar Cetme, un subfusell metrallador txecoslovac Skorpion vz. 61, i quatre rifles d’altíssima precisió, capaços d’encertar un blanc a 1.000 o fins a 1.500 metres de distància. En el seu cotxe portava dues pistoles, una d’elles modificada i il·legal d’alta precisió i un subfusell d’assalt.

Aquest llop solitari, que va ser detingut al seu domicili de Terrassa, era el millor tirador dels del club de tir olímpic del Vallès en el qual practicava i competia amb èxit des de feia molts anys, fins a convertir-se en un expert en armament; un franctirador avançat capaç no només de modificar armes curtes o llargues, sinó fins i tot de construir-les.

Manuel Murillo Sánchez treballava com a vigilant de seguretat privada i va apuntar les seves intencions en un grup reduït de WhatsApp, fet que va portar finalment a la seva detenció el passat 19 de setembre quan una usuària del xat va donar la veu d’alarma.

Exit mobile version