Site icon La Valira

Els Mossos d’Esquadra desmantellen una plantació de marihuana a l’Abella de la Conca, al Pallars Jussà

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat dimecres a Bóixols, al terme municipal d’Abella de la Conca (Pallars Jussà), un home de 47 anys com a presumpte encarregat d’una plantació de marihuana. La detenció és resultat d’una investigació oberta aquest estiu després de tenir indicis que en una finca situada en una zona boscosa podia haver-hi una plantació, segons ha explicat la policia a través d’un comunicat.

Després de constatar l’existència de les plantes de marihuana es va organitzar un dispositiu per tal de localitzar a la persona encarregada. El passat dimecres, cap a les 8.30 hores, diverses dotacions dels agents policials van iniciar un dispositiu que va permetre localitzar la persona sospitosa quan circulava amb un vehicle per una pista propera a la finca on s’havia localitzat la plantació.

Posteriorment, es van localitzar dos plantacions, de 10 i 31 plantes de marihuana, de més de dos metres d’alçada i un pes aproximat de 328 kg, en avançat estat de creixement i preparades per una recol·lecció imminent. També es va trobar un magatzem per assecar les plantes i càmeres de seguretat per protegir la plantació.
El detingut, que també va ser denunciat per un delicte contra la seguretat viària per conduir sense haver obtingut mai el permís, va passar el passat divendres a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funció de guàrdia de Tremp.

Exit mobile version