Site icon La Valira

Els CDR es plantegen abocar escombraries i fems el 21-D davant els jutjats lleidatans

Els CDR plantegen el 21 de desembre vinent portar les seves accions de protesta, en favor de la proclamació de la república catalana i en contra del poder judicial, fins als diferents jutjats de la demarcació de Lleida.

En aquest cas, les actuacions serien semblants a les que se’n van dur a terme en les darreres setmanes a diferents municipis catalans com ara a Girona, Figueres, Tarragona, Sabadell, Vic, Manresa, Vilanova i la Geltrú i Solsona, entre d’altres. En tots els casos es van abocar fems i escombraries davant les portes d’entrada dels equipaments judicials.

En el cas de les localitats lleidatanes es pretén comptar també amb la implicació de pagesos i ramaders per realitzar ‘tractorades’. Els vehicles s’anirien desplaçant al llarg de la jornada fins als municipis que tenen jutjats. Les accions afectarien, en principi, a les seus judicials de Balaguer, Solsona, Lleida i la Pobla de Segur i, encara per concretar, a la de la Seu d’Urgell.

Els CDR juntament amb els GAAR (Grups Autònoms d’Accions Ràpides) han demanat “una vaga general i una aturada de país” el divendres de la setmana vinent per demanar que es faci efectiva la república catalana i en protesta per la reunió del Consell de Ministres que se celebrarà aquell dia a Barcelona.

Exit mobile version