Els busos grans no caben a l’estació de la Seu després d’una reforma que va costar 150.000 euros

Dos anys després de la reforma ‘integral’ de l’estació d’autobusos de la Seu d’Urgell, que va tenir un cost de 150.000 euros, els vehicles de grans dimensions superen la mida de les places d’aparcament dissenyades. Aquest fet fa que gairebé tots els busos envaeixin part de les voreres destinades als viatgers.

Si els autocars no aparquessin per sobre de les andanes, no podrien circular per la calçada els turismes, ja que just davant es troba la zona on es permet aparcar els cotxes.

Tant el departament de Territori de la Generalitat com l’ajuntament de la Seu van assegurar que les obres haurien de servir per adaptar la infraestructura “als estàndards i necessitats actuals d’una estació d’autobusos”. Amb tot, el dia a dia ha demostrat tot el contrari, amb una falta de previsió absoluta quan es va perfilar el  projecte de reforma.

Una mala imatge per a la Seu, tenint en compte que l’estació és la porta d’entrada al municipi per als visitants que hi arriben amb autocar.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies