Site icon La Valira

Els bombers voluntaris es planten per manca de personal i material

Els caps d’una vintena de parcs de bombers voluntaris de la demarcació de Lleida han començat a comunicar de manera oficial als respectius ajuntaments que no podran obrir les instal·lacions a partir d’aquest dimecres  i per tant deixaran de prestar servei.

Tal com ja van anunciar la setmana passada, els bombers voluntaris al·leguen que la falta de personal i el deteriorament dels parcs i el material els ha dut a aquesta situació de “col·lapse” que els obliga a tancar.

Entre els parcs que ja han comunicat aquesta decisió imminent als ajuntaments es troben el d’Agramunt, Almenar, la Granadella, Coll de Nargó, Borges Blanques, Montferrer, Seròs i Torà, però es preveu que ho facin la pràctica totalitat dels 22 que hi ha a la resta de demarcacions.

El model de comunicació que els bombers voluntaris han fet arribar als ajuntaments és similar en tots els casos i informa que per culpa de la falta de personal i per les deficiències materials i d’instal·lacions, els bombers no poden assumir la responsabilitat que el departament d’Interior els traspassa, de fer front als serveis pels quals se’ls avisa.

Exit mobile version