Site icon La Valira

Els Bombers rescaten un ciclista al Parc Natural de l’Alt Pirineu, al municipi de Valls del Valira

Els bombers han dut a terme aquesta tarda el rescat d’un ciclista que s’havia accidentat. L’avís s’ha rebut a les 16.49 h i els fets han ocorregut a la pista del Refugi de la Creu del Ras, al Parc Natural de l’Alt Pirineu, al terme municipal de les Valls de Valira. Hi han desplaçat una unitat sanitària del GRAE i mitjans aeris del cos de Bombers. Han realitzat el trànsfert a l’helicòpter del SEM a l’ermita de Santa Magdalena.

Per altra banda, els bombers han dut a terme aquest dijous dos rescats de muntanya a Espot (Pallars Sobirà), en només cinc hores de diferència. La primera intervenció ha estat el rescat d’una dona accidentada i ferida a l’espatlla, a la zona del Coll de la Ratera. L’avís s’ha produït a les 10.22 h, s’ha activat una unitat sanitària del GRAE amb mitjans aeris dels Bombers, els quals han realitzat la primera atenció, immobilització, extracció i trasllat fins a l’Hospital de Vielha.

Pel que fa al segon rescat, també a Espot, l’avís s’ha rebut a les 15.46 h quan una dona s’havia fet mal al turmell a la zona de les passarel·les, a prop del refugi Ernest Mallafré. Hi han treballat amb el GRAE dels Bombers, amb mitjans aeris i l’han traslladat a l’heliport de Tírvia, on s’ha fet el trànsfert amb el SEM de la Generalitat de Catalunya.

Exit mobile version