Site icon La Valira

Els bars a Andorra podran obrir ininterrompudament entre les 7 h i les 21 h a partir d’aquest dijous

La millora de les dades epidemiològiques en les darreres setmanes ha decidit al govern d’Andorra a alleugerir les mesures per lluitar contra la pandèmia. Així, el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, ha informat que els bars i els establiments com ara granges o cafeteries podran obrir ininterrompudament entre els 7 h i les 21 h, mentre que l’horari destinat als dinars als restaurants s’amplia fins a les 16.30 h a partir d’aquest dijous.

Per altra banda, els restaurants ja no hauran de tancar per ventilar i també es permet la represa d’activitat a sales de jocs i parcs infantils interiors. En el segon cas, ho hauran de fer amb un aforament màxim del 30%, grups de fins a deu nens i només un acompanyant per infant.

Benazet ha indicat que veu aviat desescalar les mesures de restricció a l’oci nocturn i apunta que es podria fer a l’estiu, una vegada s’assoleixi un nivell òptim de vacunats.

El titular de l’àrea sanitària de l’executiu també ha explicat que el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, ha donat positiu en covid-19 per contacte estret tot i que va ser vacunat fa dues setmanes sense haver adquirit encara la immunitat.

Exit mobile version