La Valira

Els alcaldes de l’Alt Urgell, inclosos els d’ERC, menyspreen la figura del president Pere Aragonès

La reunió d’alcaldes de l’Alt Urgell celebrada aquest divendres a l’ajuntament de Montferrer i Castellbò va està presidida pel quadre de l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont i amb l’absència de la fotografia de l’actual, Pere Aragonès.

Tot i aquest ‘petit detall’ els batlles republicans d’Oliana, Peramola, Arsèguel, Fígols i Alinyà, les Valls de Valira, Coll de Nargó i la Seu d’Urgell, en la seva línia política que no els diferencia de l’antiga Convergència i Unió (ara JuntsxCat), no van recriminar en cap moment l’anacronisme de l’alcalde de Montferrer, el postconvergent, Albert Marquet Lacaya en haver col·locat a la sala de plens una foto que no tocava legalment.

D’aquesta manera, una vegada més els republicans alturgellencs encara mantenen una actitud de total submissió a les decisions de l’expresident del Consell Comarcal i actual director general de Polítiques de Muntanya i del Litoral, Jesús Fierro, que fa i desfà en el si del seu partit i ficant el nas a les files dels seus adversaris.

Justament en aquesta reunió d’alcaldes hi va ser present el mateix Fierro, acompanyat per altres càrrecs del govern català també integrants de JuntsxCat. I mentrestant, els republicans alturgellencs continuen rendint vassallatge, per favors prestats, als seus ‘senyors’.

Exit mobile version