Site icon La Valira

Els actes festius de l’ajuntament passen factura a la Seu: Gairebé 200 casos actius i 6 hospitalitzats

Les diferents activitats nadalenques tant en espais interiors com exteriors organitzades per l’ajuntament de la Seu des del passat dissabte 4 de desembre estan provocant que cada dia que passa es notifiquin més casos positius. Ara per ara, la xifra s’enfila gairebé a les 200 persones amb un percentatge de positius als nous tests que frega el 20%.

A més, el nombre de confinaments també puja pel que respecte a les persones que conformen la comunitat educativa fins a sobrepassar les 150 (153), segons el departament d’Educació.

En concret, el balanç d’aquest dilluns del departament de Salut de la Generalitat registra un risc de rebrot a la Seu d’Urgell de 1.512 punts 1.251 ahir) i una velocitat de transmissió de virus que se situa en l’1,47. Hi ha 6 persones hospitalitzades al centre urgellenc.

A banda de la Seu, ara hi ha set municipis més amb un risc de rebrot molt alt: Coll de Nargó (6.104 punts), Montferrer i Castellbò (2.463), Organyà (1.055), Ribera d’Urgellet (322) i Oliana (217).

Al conjunt de l’Alt Urgell, els indicadors de la pandèmia també han tornat a pujar i avui estan respectivament a 1.486 punts i a 1,57, igualment per damunt dels llindars recomanats per les autoritats sanitàries.

 

Exit mobile version