Site icon La Valira

El telecadira ‘assassí’ d’una instal·lació mecànica de Grandvalira que tira a terra a tothom que hi puja

El vídeo d’un usuari de TikTok @oscarxammarbozzo, compartint un vídeo del “telecadira assassí d’Andorra” en el qual es pot veure com una instal·lació mecànica de Grandvalira sempre tira a terra a algun dels esquiadors muntats en els seus seients.

A les imatges es pot observar com un dels empleats de l’estació d’esquí espera que el telecadira arribi fins dalt per dir als esquiadors que baixin ràpidament. Tot i l’advertiment, la maquinària traïdorenca sempre tira al sòl a alguna de les persones pujades a la plataforma.

Durant els segons que dura la seqüència compartida en TikTok, cauen fins a cinc persones colpejades pel telecadira mentre baixen dels seus seients, afortunadament, el cop no és massa fort i tots ells aconsegueixen aixecar-se ràpidament i posar-se en peus.

El vídeo que s’han viralitzat en qüestió d’hores, acumula ja gairebé dos milions de visites i tota mena de reaccions per part dels usuaris: des dels quals s’han partit de riure veient la seqüència i els esquiadors que han assegurat que el telecadira també els va colpejar a ells quan van anar a esquiar al domini esquiable.

Exit mobile version